Opningstider:

 

 

Ring og avtal tid!

 

 

Tlf 48309398

 

 

 

 

 

 

 

 

                    

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

                       

 

 

 

 

 

                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Torheim Gartneri

Torheim

6770 Nordfjordeid

 

Telefon: 57 86 38 39

Faks:     57 86 38 92

E-post:  post@torheimgartneri.no

 

 

Alle bilder er tatt på Torheim Gartneri

Velkommen!

Dei fleste er glade i å ha ein flott hage utanfor huset sitt. Då er det greitt å vite at Torheim Gartneri stiller den årelange kompetansen sin til disposisjon både for den som er "grøn" på hagestell og for den som allereie har grøne fingrar.

Vi ønskjer velkomen til ein fin tur langs sørsida av Eidsfjorden, flotte naturopplevingar og ein god handel på Torheim Gartneri.

 


 

Torheim Gartneri vart stifta i 1939 og har dei siste åra vore drive av Jarle og Aud Torheim. Gartneriet er det største i regionen og produserer, dyrkar fram og sel alle typar uteplantar. Personleg service, godt utval og grundig fagkompetanse har høg prioritet i den blømande oasen på Torheim.

- Vi ønskjer at ein tur på Torheim Gartneri skal vere ei oppleving utanom ei vanleg butikkrunde. Ei vandring i det store utvalet vårt på naturskjøne Torheim kan gje deg mange idéar og ny inspirasjon til hagen din. Det er alltid kjekt å kunne ta og sjå på plantane før ein kjøper dei.

I tillegg til utsalet på Torheim, er gartneriet store på sal til større anleggsgartnarar og engroskundar. Torheim Gartneri har opp gjennom åra òg planta ut og levert plantar til mange store hageanlegg. Til dømes er uteområdet ved Hotell Alexandra i Loen pryda med uteplantar frå Torheim Gartneri.